Vitežanin Toni Damjanović na natjecanju “Zvezde Granda”

Vitežanin Toni Damjanović ušao je u uži izbor glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Nakon odličnog nastupa među nekoliko tisuća prijavljenih na audiciji Toni Damjanović je ostavio odličan dojam na ocjenjivački sud te ušao u natjecateljski dio.

“Zvezde Granda” natjecanje je u organizaciji glazbene kuće Grand produkcije, u kojem se biraju pjevački talenti, pomoću audicije koja je po prvi ove godine održana u Sarajevu.

“Na Grand sam se prijavio prvenstveno na nagovor prijatelja i roditelja. Jedan od razloga je i želja da pokažem svoj talent i kvalitet koji sam uz mnogo truda, odricanja i podrške roditelja postigao. Nadam se da će, prije svih moji Vitežani, ali i drugi ljudi prepoznati to i podržati me u ovom natjecanju. Ovo je za mene jedno novo iskustvo, a ja se nadam da će mi pomoći u ostvarenju mojih snova”, rekao je za portal vitez.info Toni Damjanović.

Toni Damjanović rođen je 30. srpnja 1989. godine. Završio je Srednju glazbenu školu Jakova Gotovca u Novom Travniku, odsjek za glazbenu teoriju, nakon čega je upisao Muzičku akademiju u Sarajevu, na kojoj je diplomirao solo pjevanje. Toni je upisao i master studij, također na Muzičkoj akademiji u Sarajevu.
Nastupao je na mnogim koncertima u okviru Muzičke akademije te na raznim festivalima.

Samo za posjetitelje portala vitez.info Toni je otpjevao jednu pjesmu, uz pratnju Ivana Križanca. Uživajte…

{youtube}1zZXc4VJy5M{/youtube}

Sretno Toni! 🙂