Vitežanin Roberto Soldić sutra protiv Vase “Psychopath-e” Bakočevića

U subotu, 5. ožujka 2016. godine, u Somboru će se održati 8. po redu Serbian Battle Championship. Zanimanje za ovaj vrhunski događaj rezultiralo je rasprodanom somborskom dvoranom “Mostonga”, a vrhunski Fight Card jamac je odlične večeri koju će prirediti vrhunski MMA borci iz cijele Europe.

U glavnoj borbi večeri snage će odmjeriti Vitežanin Roberto Soldić i Vaso “Psychopath” Bakočević iz Crne Gore.

Roberto Soldić je slavio u pet mečeva, a u posljednjem je uvjerljivo pobijedio veliku MMA nadu Sašu Drobca. Njegov protivnik, Vaso “Psychopath” Bakočević, dolazi iz Crne Gore i u potrazi je za svojom 23. MMA pobjedom, za koju je pripreme odradio na dalekom Tajlandu.

“Borim se protiv Vase Bakočevića iz Crne Gore, jednog od boljih crnogorskih MMA boraca. Nelagodna okolnost je ta što sam se za ovu borbu pripremao samo jedan dan! Vaso će biti doista ozbiljan i težak protivnik, no ovim putem za čitatelje Vitez.info portala najavljujem “rat” i u konačnici veliku pobjedu”, istaknuo je Roberto.

Redakcija portala i ovaj put našem Robertu želi mnogo sreće. Sigurni smo da će očekivanja brojnih Vitežana opravdati velikom pobjedom. Sretno Roberto!

Prethodni članakU prodaji brendirana Sky Cola NK Vitez
Sljedeći članakBez posla u BiH više od pola milijuna ljudi