Vitežanin Mario Jukić najbolji senior i prvak u kickboxingu na turniru “Balkan Open 2017”

Kickboxing klub “Eagles SCM” u subotu je nastupio na Međunarodnom otvorenom kupu “Balkan Open 2017” koji je održan u Tešnju. U konkurenciji 500 boraca iz 71 kluba i 10 država, Eagles je predstavljalo šest boraca, među kojima i Vitežanin Mario Jukić.

Domagoj Glavaš osvojio je treće mjesto u kategoriji -79 kilograma LC, Domagoj Perić drugo mjesto -74 PF, Ani Balek treće mjesto -60 LC, Mislav Katavić prvo mjesto -89LC, Mario Matuka dva prva mjesta u dvije discipline +94LC i -94KL i  Vitežanin Mario Jukić prvo mjesto u disciplini -74LC, a pripala mu je i nagrada za najboljeg seniora.

“Presretan sam ovim rezultatom, a posebno mi imponira nagrada za najboljeg seniora na ovom vrlo snažnom turniru. Konkurencija je bila iznimno jaka, ali sam imao vrlo zahtjevne treninge, što je u konačnici i rezultiralo ovim velikim uspjehom. Zahvalan sam trenerima, Mateju Lebi i Mariu Matuki koji su napravili velik posao”, kazao je za portal Vitez.info Mario Jukić.

Značajan rezultat ostvario je i Novotravničanin, Mario Matuka, koji je i jedan od trenera.

“Ekipa je dala svoj maksimum nakon državnog prvenstva od kojeg nije prošlo ni 7 dana, usudili smo se izaći na ovakav turnir i ostvarili ovakve rezultate to mogu samo pravi borci. Uz mnoge ozljede koje su nas pratile dali smo svoj maksimum pokazali šta znamo i izdominirali konkurenciju koja je bila i više nego jaka. Preponosan sam na svoje borce i mislim da bi svi trebali cijeniti njihove uspjehe kako u sportu tako i na fakultetu”, poručio je Mario Matuka.

On se zahvalio Studentskom centru Mostaru, Studentskom zboru i Noćnom klubu Drugi način koji su podržali nastup Kickboxing kluba ‘Eagles SCM’ u Tešnju.

Prethodni članakU Vitezu održan izvještajni Sabor Udruge nositelja ratnih odličja HVO-a F BiH
Sljedeći članakRegionalna Balkan super liga: Ragbi liga klub Vitez ugostio ekipu Novog Beograda