Vitežanin Ivan Jukić novi igrač FK Sarajevo

Vitežanin Ivan Jukić Nane postao je novi igrač FK Sarajevo. Ivan je u pratnji menadžera Josipa Kupreškića, vlasnika agencije JK9 SPORT koja je p9sredovala u transferu, tijekom jučerašnjeg dana potpisao ugovor u trajanju od dvije i pol godine.

“Drago mi je što sam došao u Sarajevo. Kroz klubove i mladu reprezentaciju surađivao sam sa 6 prvotimaca Sarajeva. U narednom periodu dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja stručnog stožera”, izjavio je nakon potpisa ugovora Ivan Jukić.

Svoje zadovoljstvo nije krio ni Josip Kupreškić, koji je sa svojim štićenikom razmatrao nekoliko ponuda, od kojih jednu iz Mađarske, zatim onu iz Izraela koja je bila financijski daleko najizdšnija, te ponude tri premijerligaša.

“Odlučili smo se za Sarajevo, jer nam prezentirana jako dobra vizija kluba za budućnost, a tu je i trener kojem vjerujem i koji me odlično poznaje, a i ja njega, jer smo surađivali u U21 reprezentaciji BIH”, kazao je za Vitez.info Josip Kupreškić, vlasnik agencije JK9 SPORT.

Inače, Ivan Jukić standardni je U21 reprezentativac BiH te donedavni igrač poljskog prcoligaša Korona Kielce. Nakon gotovo tri vrlo uspješne godine provedene u ovom poljskom klubu, došlo je vrijeme za novu st(r)anicu i izbor je pao upravo na FK Sarajevo. Ivanu želimo puno sreće u nastavku nogometne karijere, a nadamo se kako će ga uz sjajne nastupe pratiti i dobro zdravlje!

Prethodni članakKupres domaćin premijernog izdanja skijaške alke
Sljedeći članakVlatka Martinović: Institucije moraju iznaći načina kako povećati sredstva za Federalni fond solidarnosti