Vitežanin Igor Bošnjak – najuspješniji trener iz ekipnih sportova općine Travnik za 2018. godinu

U petak, 25. siječnja u Travniku je održana manifestacija “Izbor sportaša općine Travnik  2018. godine”. Dodjela je okupila društvo istaknutih sportskih radnika, predstavnika klubova i saveza, predanih sportašica i sportaša, kao i novih, mladih i perspektivnih snaga općine Travnik.

Pored svih nagrada i uručenih priznanja, vrijedi istaknuti, da je na kraju uspješne sezone, kako su je i u samom košarkaškom klubu „Travnik Bosna Tours“ prozvali, povijesne, nagradu i priznanje za najuspješnijeg trenera iz ekipnih sportova dobio je Vitežanin Igor Bošnjak.

Priznanje za “Najuspješnijeg trenera iz ekipnih sportova općine Travnik za 2018. godinu” zaključak je odlične, povijesne sezone 2017./2018., koju sam imao sa seniorima KK “Travnik Bosna Tours, rekao je Igor Bošnjak.

Najuspješniji trener, zajedno sa timom trenera u Školi košarke „Prvi koš“ Vitez, posvećen je i projektu u koji je uključeno 120 dječaka i djevojčica sa prostora općine Vitez.

Ipak, vrijedi spomenuti, da je sa KK „Travnik Bosna Tours“ bio na pragu ulaska u Premier Ligu BiH, igrajući polufinale play-off protiv kasnijeg ukupnog pobjednika A1 Lige, Gradine iz Srebrenika, (rezultat na kraju play-offa 2-1).

Hvala svima koji su pridonijeli ovakvom rezultatu, prvenstveno igračima s kojima sam surađivao, a posebno zbog činjenice da smo, kako smo čuli na dodjeli, jedva “preživjeli” ostanak u A1. Posebno hvala “Prezidentu”, gospodinu i velikom čovjeku, Azemu Ejuboviću, na ukazanom povjerenju i kad nas rezultati nisu pratili, dodao je najuspješniji trener iz ekipnih sportova općine Travnik za 2018. godinu.

U nastavku sezone mladim košarkašima i košarkašicama Škole košarke „Prvi koš“ Vitez na čelu s ovim izrazito uspješnim trenerom s brojnim priznanjima, želimo puno sretnih zajedničkih trenutaka i pobjeda!

Dakle, može se! Samo radi i vjeruj da vrijediš, rekao je za kraj Bošnjak prenosi Drukciji.ba.