Vitežani zadovoljni bodom protiv Čelika, protiv Olimpica uz pun Gradski stadion po pobjedu

Nakon vrlo uspješnog početka nove sezone Premijer lige za nogometaše Viteza, koji su prikazali vrlo dobru igru u Zenici, u susretu sa Čelikom, danas su u programu Radio Viteza gostovali najiskusniji igrač i kapetan, Mladen Jurčević te najmlađi i jedan od najperspektivnijih igrača Viteza u proteklih nekoliko godina, Dragan Jurčević.

Oba igrača prvo su prokomentirala utakmicu s Čelikom, koja je završena rezultatom 0:0.

“Jedna jako teška utakmica je iza nas, s obzirom da je prva prvenstvena utakmica, a igrali smo i na jako teškom gostovanju. Imamo svakako razloga žaliti što nismo ugrabili cijeli plijen, koji nam se nudio, ali na koncu moram kostatirati kako je neriješeno vjerojatno i najrealniji ishod”, kazao je Mladen Jurčević.

Devetnaestogodišnji Dragan Jurčević, dobio je priliku u posljednijih desetak minuta pokazati što umije, a svojim ulaskom rasteretio je Vitežane pritiska koji su igrači Čelika stvorili sredinom drugog dijela.

“Prije svega želim zahvaliti treneru na ukazanom povjerenju. Nastojao sam odraditi svoju ulogu kako sam najbolje mogao, nadam se da sam opravdao povjerenje. Vjerujem kako ću i u nastavku prvenstva dobivati priliku te kako ću iz utakmice u utakmicu biti bolji i davati svoj maksimum. Za mene je ova utakmica puno značila, bilo je i malo treme, ali u svakom slučaju one pozitivne”, kazao je Dragan Jurčević.

Kapetan Viteza, Mladen Jurčević, dotaknuo se i ciljeva u nastavku sezone.

“Svaka sezona nudi određenu dozu neizvjesnosti. Proteklu sezonu osigurali smo ostanak nekoliko kola prije kraja prvenstva, a ja vjerujem kako ćemo i ove godine sezonu okončati u sredini tabele. Došlo je do određene promjene u igračkom kadru, otišlo je nekoliko igrača, a u klub su i stigli novi igrači, za koje vjerujem da će se pokazati kao pojačanja”, rekao je Mladen Jurčević.

“U subotu igramo protiv Olimpica kući, a rezultat u utakmici s Čelikom svakako je odličan poziv našim navijačima da nas dođu podržati. Svakako nam je naš stadion dodatni motiv. Puno će lakše igrati doma, a posebno nama mlađim igračima. Nestrpljivo iščekujemo subotnju utakmicu”, najavio je subotnji susret Dragan Jurčević.

“Ja ću iskoristiti priliku pozvati sve navijače našeg Viteza da nas dođu podržati u subotu protiv Olimpica. Bod iz utakmice s Čelikom neće ništa značiti, ako ga ne potvrdimo pobjedom u subotnjoj utakmici s Olimpicom. Napokon igramo u našem Vitezu, iako se moram zahvaliti i Zeničanima na zbilja domaćinskoj atmosferi tijekom protekle sezone, međutim na našem Gradskom stadionu u Vitezu sasvim sigurno ćemo se osjećati još bolje. Također, igrači se neće morati dodatno iscrpljivati putovanjem u Zenicu, a nadam se da će i posjeta biti još veća, nego je to bilo u Zenici”, zaključio je Mladen Jurčević.

Utakmica Viteza i Olimpica igra se u subotu, 9. kolovoza, s početkom u 17,30 sati, na Gradskom stadionu u Vitezu.