UZNEMIRUJUĆE: Vitežani u vodi iz slavine pronašli duguljaste životinjice

Tijekom dana su nas kontaktirali naši čitatelji iz Viteza te ukazali ne jednu vrlo neobičnu, ali i pomalo zabrinjavajuću informaciju. Naime, u želji da natoče vodu i utaže žeđ, naši su se čitatelji nemalo iznenadili ugledavši u vodi neke duguljaste životinjice, koje su nalik malim zmijama, odnosno glistama.

“Dobar dan. Moramo vam poslati ovaj video snimljen jutros. Dok smo točili vodu iz slavine su izašla ova dva crva koja su duga oko 10 cm. Ne znamo kome se obratiti zbog ovoga pa bismo vas zamolili da objavite ovu informaciju i učinite što možete”, poruka je koju smo dobili tijekom dana.

Ovo se zbilo u gradskom području Viteza, a čitatelji su nam uz fotografiju proslijedili i video. Iako smo tijekom proteklih mjeseci bili svjedoci čestim redukcijama zbog zamućenja vode ili suše, ranije se nismo susreli sa sličnom situacijom.

Ne želeći stvarati uznemirenost kod građana Viteza, ipak ovim putem javno, kako bi čim prije dobili odgovore, tražimo od JKP “Vitkom”, sanitarne inspekcije i svih drugih nadležnih da u što skorijem roku ispitaju što je u pitanju i je li voda ispravna za piće, te nam dostave službenu informaciju, kako bismo ju mogli podijeliti sa zabrinutim građanima.

U nastavku pogledajte i video koji su nam proslijedili naši čitatelji, a koji u strah više ne smiju konzumirati vodu iz slavina.