Vitežani se zadovoljni vratili kući iz Trebinja

Vitežani su se iz Trebinja vratili „kući pjevajući”. Jer, osvojili su bod koji, imali se u vidu da je Leotar izravan konkurent Vitezu u borbi za ostanak u Premijer ligi, ima i daleko veću vrijednost. Međutim, kažu, bilo je i prilike da se uz malo više sreće i hrabrosti, uz „vrapca u ruci” uhvatio i golub (tri boda). No, nije se smjelo krenuti grlom u jagode, najvažnije je bilo zatvoriti sve prilaze svom golu, a u napadu što se uspije napraviti. I prvi cilj je ostvaren, a veliki doprinos u tomu, kako ističe trener Valentin Plavčić, dao je povratnik (nakon ozljede) u momčad, iskusni Mladen Jurčević, koji je u obrambene linije Viteza unio novu dimenziju kvalitete i sigurnosti.

„Što smo planirali i željeli, ostvarili smo. Leotar, bez obzira na krizu u kojoj se nalazi, je momčad respekta vrijedna i mnogi će na „Policama” zube polomiti. Na sreću, mi ih nismo polomili, osvojeni bod ima dvostruku vrijednost i nema razloga sada žaliti za prilikama koje smo pred kraj susreta propustili (Dedić op.a,). Igrali smo dobro, borbeno i čvrsto, a vrijedi naglasiti da je sve vezano za ovu utakmicu bilo korektno, sportski, što je i dodatan razlog za naše zadovoljstvo”, kazao je po povratku u Vitez, Mladen Jurčević.

Zadovoljan je i trener Viteza, Valentin Plavčić jer, ističe njegovi su mladići, discipliniranom igrom uspješno obavili sve zadatke koje je pred njih postavio.