Vitežani se natječu na 5. Coffe Fest-u u Sarajevu

U Sarajevu se organizira 5. Internacionalni festival kave, čaja, čokolade te prateće opreme. “Coffee Fest Sarajevo” priprema mnogo iznenađenja, najveći broj izlagača za sve ugostitelje, mnogo radionica i Latte Art natjecanje najboljih barista na međunarodnom nivou.

Na ovom natjecanju koje će se održati 20. i 21. ožujka ove godine, grad Vitez predstavljati će SRC Romari te njihov Caffe bar Just smile sa svojim barmenima, Natašom Todorović i Dragan Jurčević.

Na natjecanju se pravi espresso, machiato, latte i cappucino. Natječu se istovremeno dvoje barmena koji spremaju iste napitke. Na raspolaganju imaju 5 minuta za 4 napitka a bolji ide u drugi krug. Maksimalan broj bodova je 5 za svaki napitak te 3 boda za brzinu.

Natjecatelji taj dan dobivaju košulju i pregaču, te kofer sa profesionalnim lončićima za mlijeko kao vrlo bitna stavka za pripremu napitaka poručili su za Vitez.info iz SRC Romari.

Caffe bar Just smile ozbiljno shvaća kvalitetu svima najdražeg napitka te u suradnji s Franckom već četvrti put organizira edukaciju za svoje djelatnike. A da u Vitezu najbolju kavu možete popiti upravo na ovom mjestu možete se uvjeriti i sami.