Vitežani s deset golova pregazili goste iz Bužima, hatt-trick Baručije

Kako smo napisali u najavi ove utakmice NK Vitez igra sve bolje, a što je potvrđeno i u subotnjem susretu sa imenjakom iz Bužima  koji je pretrpio pravu katastrofu. Domaćini su, naime, pobijedili s nestvarnih 10:0, a malo je nedostajalo da taj poraz bude još i uvjerljiviji.

I sada se postavlja pitanje jesu li gosti iz Bužima toliko slabi ili su domaćini toliko dobri? Odgovor bi mogao biti dvoznačan – na jednoj strani je bio vrlo dobar domaćin, na drugoj vrlo slaba gostujuća momčad, no nikako, nijednog trenutka,  se ne smije podcijeniti konačan rezultat, deset postignutih golova, ma kakav protivnik bio.

Domaća momčad je povela u 14. minuti golom Lepira, a u 20. minuti mladi Vidović je svoju momčad doveo u vodstvo od 2:0. Do kraja poluvremena Lepir je u 31. minuti postigao svoj drugi gol za vodstvo od 3:0, a golijada je nastavljena već u 51. minuti kada je Jelović povisio vodstvo svoje momčadi na  4:0. U 56. i 58 minuti Rosić je s dva gola povisio rezultat na 6:0, a u 67. i 79 Baručija je također s dva gola svoju momčad doveo u vodstvo od 8:0. U 87. minuti mlađahni Bonić, koji je u igru ušao u 61. minuti, povisio je rezultat na 9:0, da bi Baručija svojim trećim golom u 90. minuti postavio konačnih, za goste iz Bužimna, katastrofalnih 10:0.

Bila je to igra „mačke i miša“ o potvrda da NK Vitez iz Viteza ima, za ovu ligu i njezinu kvalitetu, vrlo dobru momčad.

Vitez je igrao u slijedećem sastavu. Badrov, Goran,  Mehić, Vidović, Baručija, Smajić (od 61. Petrović), Tirić (od 46. Kolenda ), Lepir (od 61. Bonić), Bašić, Rosić, Jelović.