Vitežani potvrdili dobru formu pred Balkansko prvenstvo

Na 14. Međunarodnom karate kupu održanom 3. ožujka 2013. godine u Tuzli, u organizaciji Karate kluba “Simbra” Tuzla, sudjelovalo je 1100 natjecatelja iz 5 zemalja (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina).

Karate klub “Mladost” Vitez postigao je fantastične rezultate osvojivši 9 medalja , od čega 4 zlatne, 3 srebrne i 2 brončane medalje.

Zlatne medalje osvojili su Adnan Hurem u kategoriji borbe dječaci 13 god.-40kg, Nedim Bektaš u kategoriji borbe dječaci -50kg, Munir Šišić u kategoriji borbe kadeti -70kg i Alema Bešić u kategoriji borbe mlađe seniorke U21 +60kg. Srebrnim medaljama okitili su se Zenira Bektaš u kategoriji kate juniorke, Amila Grahić u kategoriji kate djevojčice 13 godina i Atif Patković u kategoriji borbe dječaci 11 godina -35kg, dok su brončane medalje osvojili Nedim Varupa u kategoriji borbe junior +76kg I Arnes Zahirović u kategoriji borbe dječaci 13 godina -55kg.

Šef stručnog stožera KK “Mladost”, Aldin Adilović, naglasio je kako je prezadovoljan ovim rezultatima, jer su njegovi boric na ovom izuzetno jakom turniru osvojili 9 medalja. Obzirom da je ovo bio izborni turnir pred nastup na Balkanskom prvenstvu za sve selekcije u katama i u borbama, posebno je zadovoljan dobrom formom svojih boraca.