Vitežani pokazali odličnu formu i u Tuzli

Na 13. Međunarodnom karate kupu održanom 25. veljače. 2012.godine, u Tuzli, u organizaciji karate kluba „ Simbra“ sudjelovalo je 850 natjecatelja iz 5 zemalja (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina ).

Karate klub “Mladost” Vitez nastupio je sa 10 boraca, te postigao fantastične rezultate osvojivši 11 odličja, od čega 5 zlatnih, 1 srebrno i 5 brončanih. Od ovoga broja 5 odličja je osvojeno u seniorskom uzrastu, a 6 u pionirskom.
Ovim rezultatom karataši Mladosti su pokazali dobru formu pred nastupajuće Državno prvenstvo za seniore i pionire.

Zlatna odličja su osvojili ženska seniorska ekipa karate kluba “Mladost” Vitez u katama, Edin Peskić u kategoriji borbe dječaci -30 kg, Adnan Hurem u kategoriji borbe dječaci -35 kg, Nedim Bektaš u kategoriji borbe dječaci -45 kg i Arnes Zahirović u kategoriji borbe dječaci -50 kg.

Srebrno odličje osvojila je Amina Adilović u kategoriji U21 seniorke borbe
-53 kg, dok su se brončanim odličjima okitili Zenira Bektaš u kategoriji kate seniorke, Lamija Kajmak u kategoriji kate djevojčice 14 godina, Haris Sarajčić u kategoriji borbe dječaci -35 kg, Amina Adilović u kategoriji kate seniorke i Hajrija Tuco u kategoriji seniorke borbe +68 kg.

Šef stručnog stožera KK “Mladost” Vitez, Aldin Adilović, je naglasio da je prezadovoljan ovim rezultatima, jer su njegovi karataši na ovom izuzetno jakom turniru osvojili 11 odličja. Obzirom da je ovo bio izborni turnir za žensku seniorsku reprezentaciju  u katama i u borbama, posebno je zadovoljan osvojenim ženskim seniorskim medaljama, te ga raduje dobra forma pred nastupajuća Državna prvenstva za seniore i pionire.