Vitežani otputovali na pripreme u Bijelo Polje kod Mostara

NK Vitez

Nogometaši „Viteza“ u nedjelju ujutro otputovali su u Bijelo Polje na sedmodnevne završne pripreme za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH.

Trener Viteza Veseljko Petrović sa svojim pomoćnikom, Robertom Perkovićem poveo je ukupno 25 igrača, trinaestoricu iz Jesenske sezone: Antonio Kragić, Jurica Badrov, Tarik Bektaš, Mirko Vujica, Petar Bušatlija, Nijaz Fazlić, Faruk Gačan, Marko Marković, Armin Sarvan, Haris Džeferović, Almir Ćatić, Bešić Alden i Kemal Salihović. 

Na pripreme stručni stožer je poveo i sedmoricu juniora: Marina Vidovića, Luku Babića, Filipša Jelavića, Ibrahima Tirića, Antonija Mlakića, Marka Josipovića i Tonija Marosa, te prinove – pojačanja, Edvina Zeca, Damira Rovčanina, Eldera Sivca, Samira Čakara i Armina Topalovića, pridošlicu iz kakanjskog „Rudara“.…

Vitežani će biti smješteni u hotelu „Borik“, a trenirat će na nogometnom terenu mjesnog niželigaša „Bjelopoljac“, gdje će, kako sada stvari stoje, u srijedu odigrati pripremnu utakmicu s „Igmanom“ iz Konjica. Planirana je još jedna utakmica za 23. veljače, protivnik još nije poznat, po svemu sudeći to će biti jedan od hercegovačkih klubova i ujedno generalna proba Vitežana za susret u prvom kolu nastavka prvenstva protiv Olimpika u Sarajevu, 2. ožujka.