Vitežani nastupili na Varaždin Throwdown

Vitežanin Alen Topić i Josip Filipović protekli vikend su nastupali na jednom od najvećih Crossfit natjecanja kod nas u regiji pod imenom Varaždin Throwdown.
Na ovom natjecanju bilo je preko stotinu natjecatelja iz čitave regije, od Slovenije, Hrvatske , Bosne i Hercegovine , Srbije .
Alen Topić zauzeo je 57 mjesto i tako mu je polufinale izmaklo za 9 mjesta, točnije za 20 bodova.Josip Filipović je zauzeo je 64 mjesto.
Ako uzmemo u obzir da je na ovom natjecanju bila najveća konkurencija do sad možemo reći da su momci odradili odličan posao.U Vitezu žive i treniraju 57. I 64. Crossfiter u regiji.
Rezultat bi bio mnogo bolji da su odradili kvalifikacije u boljim uvjetima, naime dva kvalifikacijska treninga su odradili u Mostaru nakon skoro 4 sata putovanja, na ergometru za veslanje kojeg nemaju gdje da vježbaju te su natjecanje započeli za 73. odnosno 75. mjestu.
Zahvaljujemo se svim ljudima koji su nam omogućili da idemo na jedno veliko natjecanje, nadali smo se boljem rezulatatu, ali nismo razočarani, idemo dalje, nastavljamo sa treninzima i pokusat cemo se kvalificirati na Dalmatian Throwdown koji ce se održati u desetom mjesecu u Spladium Areni, Split.
Posebno bi se zahvalili našim sponzorima: Kristal, Etno Selo Cardaci, Economic, Ecos Romari, Real Comerc ,Pivnica Daco, Optika Jerkovic, Vujevic Company, te mnogim drugima koji su pripomogli nas odlazak- kaže Alen Topić.

Prethodni članakPogledajte novi spot Dubioze kolektiv: “Himna generacije”
Sljedeći članakSpisak najopasnijih dječjih krema za sunčanje u 2017.