Vitežani bez straha protiv Borca

Nogometaši Viteza respektiraju svog nedjeljnog protivnika Borca, ali i vjeruju da , uz maksimalni angažman, mogu do boda, što je i osnovni cilj u ovoj utakmici. Tako razmišlja i Aldin Šišić, borbeni i uporni igrač sredine terena, po potrebi i desni bočni, nogometaš koji pokriva veliki dio terena čija je igračka logika – nema izgubljene lopte, nema nezaustavljivih protivnika, niti nepobjedivih u Premijer ligi.

„Obećavam našim vjernim navijačima borbu „do posljednjeg daha”. A rezultat…, zaista je teško prognozirati. Bodovna razlika je velika u korist Banjalučana, ali ne treba zanemariti činjenice da su oni u očiglednom padu forme, dok je naša forma u uzlaznoj putanji. Te činjenice nam daju nadu da bi favorizirane Banjalučane u nedjelju u Zenici mogli iznenaditi. Bod protiv Banjalučana je naš cilj i želja, a pobjeda san svih naših snova”, poručuje vrijedni i uporni Aldin Šišić.

„Prvenstvena ljestvica sve govori o kvaliteti našeg nedjeljnog protivnika”, ističe trener Viteza, Ante Miše, koji je radom i ponašanje, već pridobio simpatije Vitežana. „Nema, dvojbe, kaže Miše, tko je favorit u ovom susretu. Borac ima respektabilnu momčad, najboljeg strijelca lige, osmoricu iskusnih igrača i trojicu-četvoricu mladih reprezentativaca BiH. No, sve to ne znači da smo mi bez ikakvih izgleda. Ne, nikako, naša momčad igra vrlo dobro, kroz treninge pokušavamo unijeti i ugraditi neke novine u našu igru, kako bi što bolje i kvalitetnije parirali lideru Borcu. Trkom, borbenošću i zalaganjem suprostavit ćemo se Banjalučanima, a ne izgubiti za nas bi bio veliki uspjeh”, poručio je trener Miše, izražavajući zadovoljstvo što na raspolaganju, osim golmana Perkovića, ima kompletnu momčad. „Kako u takvoj situaciji odabrati jedanaestoricu, a svi dobro rade, bore se, trude i nadaju se prvoj jedanaestorici ili pak mjestu u službenom zapisniku. To su one lijepe trenerske brige, to je i dodatna težina trenerskog posla, a onim mladićima koji ne nalaze mjesto među prvih jedanaest ili među osamnaestoricom, predstoji trud, rad, maksimalni angažman i to je jedini put ka cilju kojemu teže”, dodao je Trener Miše.

Momčad koja dobro igra i pobjeđuje ne mijenja se, a te se maksime drži i trener Miše pa za susret s Borcem najavljuje istu prvu jedanaestoricu kao i protiv Travnika: Živković – Jurčević, Imamović, Brekalo, Branković – Jurić, Kapetan, Šišić, Dedić – Vidović, Smriko. U koinkurenciji za nastup protiv Borca još su: Kovač, Hasanović, Badrov, Livančić, Dilaver, Kožulj, Mišić.

Zvonimir Čilić