VITEZ: Večeras premijera urenebesne komedije “Pidžama za šestero”

Večeras se nastavljaju 6. Dani hrvatskog kazališta u BiH, koje već tradicionalno organiziraju Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez, u suradnji s Udrugom mladih “Enter”.

Publika će večeras, četvrtak, 17. lipnja, u Kazališnoj dvorani Vitez, imati priliku pogledati novu premijeru GKM-a Vitez, koja je nastala u koprodukciji s Hrvatskim kulturnim centrom Nova Bila, a riječ je o predstavi “Pidžama za šestero”. Predstava će na sceni HKC-a Nova Bila biti izvedena dan kasnije.

Predstavu “Pidžama za šestero” režirao je Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Marca Camelottija.

“Još jedna premijera u našem kazalištu koja sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je o komediji u kojoj naš najstariji ansambl prenosi priču o ljubavnim odnosima te precizno plasira humor opće konfuzije u kojoj se likovi nađu.  Uvjeren sam da ćemo jedan prelijep proces rada zaokružiti vrlo uspješnom premijerom te zbog toga se svi radujemo premijernoj izvedbi u našoj kazališnoj dvorani u Vitezu. Dobro nam došli!”, poručio je u najavi redatelj ove predstave, Marko Mirković.

Možemo li kriviti Bernarda što ima ljubavnicu Suzi koja se pretvara da je Robertova ljubavnica kako Žana ne bi znala da je ona Bernardova ljubavnica, dok je sve vrijeme Robert Žanin ljubavnik koji se pretvara da je ljubavnik od kuharice Suze kako Bernard ne bi znao da Žana ima ljubavnika, dok se Bernardova stvarna ljubavnica pretvara da je… ?! Koliko ljubavnica i ljubavnika ukupno treba biti?!

Ova urnebesna komedija vodi nas kroz labirint u kojemu se ljubavnici i ljubavnice prikivaju po cijeloj kući. Tko koga vara? Tko je prevaren, a tko vjeran? Otkrijte na premijeri!

U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević.

Predstava nije namijenjena za uzrast ispod 14 godina.

Prethodni članakHodočašće sv. Ivi u Podmilačje
Sljedeći članakMatić: SBŽ-u potrebno još 30 tisuća doza cjepiva za prioritetne skupine