Vitez uspješan domaćin završnici Prvenstva BiH u rukometu

Vitez je proteklog vikenda bio domaćin završnici Prvenstva BiH u rukometu za mlađe kadetkinje, u organizaciji Rukometne akademije Vitez. Turnir je otvorio načelnik općine Vitez, Boris Marjanović, ujedno i pokrovitelj ove manifestacije.

Kako ističu iz Rukometne akademije Vitez, ova manifestacija je veoma važna u cilju daljnjeg razvitka rukometa u Vitezu. Turnir je protekao uz odlične utakmice, mnoštvo dobrih poteza pojedinaca, koji će u budućnosti biti sjajni sportaši. Ovom prilikom želimo i zahvaliti našim sportskim prijateljima iz svih klubova koji su boravili u našem gradu.

“Ono što bismo još naveli jeste zahvala našim sponzorima i prijateljima koji su uz nas cijelo vrijeme i koji podržavaju naš rad, a to su: Općina Vitez, na čelu s načelnikom općine Borisom Marjanovićem i djelatnicima, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB s ministrom gospodinom Bojanom Domićem, koji je podržao kako ovu završnicu tako i druge projekte naše Akademije.Tu su i naši stalni sponzori Bayern Fernwarme, Kalvarija kop, Rovokop, Pivnica Stella, Caffe City, Kristal d.o.o., Sportska oprema No1. Isto tako zahvaljujemo se medijskim partnerima BHT1, RTHB, Radio Vitez, Vitez info, Viteški.ba, Drukčiji radio, Notra.ba te ostalim medijskim kućama koje su pratile ovaj sportski događaj, kao i Rukometnu akademiju Vitez u njenom radu i na kraju čestitke pobjednicima, našim dragim prijateljima ŽRK Sloga.

Vidimo se iduće sezone. Veliki pozdrav od svih članova Rukometne akademije Vitez!”.

(radio vitez)