VITEZ: U subotu predstave “Klytaimestra” i “Kumovi” iz Omiša

Subota oja je pred nama rezervirana je za predstave iz Omiša “Klytaimestra” i “Kumovi”, koje će biti izvedene na kazališnim danima u Vitezu.

Predstava “Klytaimestra” je nastala u produkciji CZK Omiš, režiji Petra Buljevića i izvedbi dramske umjetnice Ivane Giove Župa.

Od premijere do sada je igrana je na više atraktivnih i zanimljivim lokacijama kao što su Amfiteatar u Saloni u sklopu Večeri gladijatora i antičkog teatra,na veličanstvenim Manastirinama,na otvaranju jubilarnih Ivanjskih večeri – uz Cetinu, u starom selu Jesenice, na Visu, kao i na tvrđavama Mirabela i prvi ikada koji smo igrali na Fortici – omiškoj Dinari.. Predstava je uz potporu Ministarstva kulture RH i organizaciji društva Hrvata “Tin Ujević” igrana u KULT teatru u Beogradu i Kulturnom centru u Šidu, kao projekt međunarodne suradnje..itd. Predstava je u Vitezu na rasporedu ove subote, 19. listopada, s početkom u 19 sati.

Nakon stanke od 15 minuta Gradski teatar “Mali princ” iz Omiša izvest će, s početkom u 20 sati, predstavu “Kumovi”. U predstavi “Kumovi” je riječ o čovjeku koji je IZGUBIO POSAO, i odjednom je shvatio da može komunicirati s PSOM. Zapravo, shvatio je kako ga jedino taj pas dobro razumije.

Cijena ulaznice je 2 KM.