VITEZ: U subotu predstava “Lude sedamdesete” GKM-a Vitez

Gradsko kazalište mladih Vitez još će jednom u Kazališnoj dvorani Vitez odigrati omiljenu priču kazališne publike o četiri žene u staračkom domu i njegovateljici koja se brine o njima.

Naravno, riječ je o višestruko nagrađivanoj predstavi “Lude sedamdesete”. Predstava koja je osvojila publiku gdje god se izvela nastala je po dramskom predlošku članice GKM-a Vitez Ane Dragozet, a u režiji Brune Grebenara.

Što se događa s te četiri žene koje su “osuđene” svoje posljednje dane provesti u staračkom domu? Što biva s pojedincima koji se nalaze na marginama društva? Pogledajte i otkrijte u predstavi “Lude sedamdesete” GKM-a Vitez, koja će biti odigrana u subotu, 16.3. 2019. godine, s početkom u 19,00 sati. Naravno, adresa je Kazališna dvorana Vitez, a cijena ulaznice je 2 KM.

“Ovom predstavom najavljujemo neke nove projekte, premijere, gostovanja, festivalske nastupe. Ljubitelji kazališta doći će na svoje”, poručili su članovi GKM-a Vitez.

U predstavi “Lude sedamdesete” igraju: Antonela Lukić, Berna Mišković, Ivona Matošević, Ana Maros i Elena Stojak. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević, a grafičko oblikovanje potpisuje Borislav Sučić.