VITEZ: U četvrtak predstava “Ex ponto” u FC BiH

U četvrtak 25. travnja Vitežani i njihovi susjedi iz općina Lašvanske doline bit će u prilici uživati u predstavi Ex ponto, koju će izvesti hrvatski glumci, članovi zagrebačke „Komedije“ i „Kerempuha“, te glazbenici zagrebačke Filharmonije. Predstava Ex ponto bit će izvedena u Kongresnoj dvorani hotela „Central“ u Franšiznom centru Bosne i Hercegovine u Vitezu. Predstava je iz programa Međunarodne manifestacije Mostarsko proljeće – Dani Matice Hrvatske, a u povodu stote godišnjice izdanja prve knjige Travničanina, nobelovca Ive Andrića.

U predstavi nastupaju glumci i glazbenici: Niko Pavlović, Vinko Kraljević, Tina Laso, Miljenko Puljić i Bruno Vuger. Do realizacije  izvođenja ove predstave i u Vitezu došlo je zahvaljujući poznatom odvjetniku, putopiscu, kolumnisti, književniku, akademiku……, Josipu Muselimoviću, dugogodišnjem predsjedniku Matice hrvatske u Mostaru i nekolicine njegovih prijatelja iz Viteza.

Predstava će biti održana 25.  travnja (četvrtak) s početkom u 20 sati, a ulaznice se mogu nabaviti na recepciji hotela „Central“ u Vitezu.