VITEZ: U-19 futsal reprezentacije BiH i Slovenije remizirale, danas novi susret

Futsal reprezentacije BiH i Slovenije remizirale su u sinoć odigranoj utakmici u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu. Utakmica je završena rezultatom 1:1, a oba pogotka pala su u drugom poluvremenu. 

U vrlo zanimljivoj i izjednačenoj utakmici, pred stotinjak posjetitelja, gosti su prvi došli do vodstva, u 31. minutu, kada je mrežu BiH zatresao Tilen Gajser. Nekoliko minuta kasnije, točnije u 35. minutu susreta izjednačenje i konačan rezultat nakon odlične akcije postavlja Tarik Džemić’.

Danas će s početkom u 17 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani, u Vitezu biti odigran i drugi susret ovih futsal reprezentacija. 

Utakmicu su sudili Igor Puzović, Goran Ilić, Mirza Zubić.

Za Bosnu i Hercegovinu su nastupili: Božidar Curović, Amer Džindić, Nikola Vrdoljak, Alem Smajlović, Antonio Božić, Zvonimir Grubišić, Muamer Solo, Slobodan Manojlović, Tarik Džemić, Sead Kapetanović, Safet Ibrahimović, Dejan Trifković, Edo Demirović. Izbornik je Ivo Krezo.

Za Sloveniju su nastupili: Jure Vetrih, Matej Ahčin, Marko Mohorič, Vid Kos, Patrick Osredkar, Timotej Debeljak, Marko Bjelčević, Matic Goznik, Tilen Gajser, Max Vesel, Marko Vidmar, Maks Rotar, Tod Ciuha, Matjaž Tigeli. Izbornik je Andrej Dobovičnik.