VITEZ: Sinjsko pučko kazalište odigralo predstavu “Nedostajem sama sebi”

Ovogodišnji Dani hrvatskog kazališta nastavljeni su u petak navečer, predstavom Sinjskog pučkog kazališta “Nedostajem sama sebi”. Predstava je odigrana u značajno popunjenoj Kazališnoj dvorani Vitez, a glumački ansambl u sastavu Antea Kanaet, Marija Mandac, Leo Marinović, Mia Bilandžić, Luka Ugrin i Matej Bilandžić pobrao je simpatije i pljesak publike.

Edukativne drame “Nedostajem sama sebi”, autora Đurđe Horvat i Željka Viculina, rađena je u produkciji Sinjskog pučkog kazališta, a u suradnji s Ravnateljstvom policije PU splitsko-dalmatinske, SD Županije na programu borbe protiv ovisnosti.

Ovo je sedma godina da je predstava ‘Nedostajem sama sebi’ na repertoaru Sinjskog pučkog kazališta, a aktualizira pitanje problema ovisnosti i borbe protiv ovisnosti.

“Ponovno smo guštali u Vitezu. Hvala domaćinima i divnoj publici na još jednom sjajnom prijemu. Vjerujemo da smo opravdali očekivanja publike, o čemu svjedoči i pljesak kojim su nagradili naše mlade glumce”, poručio je nakon odigrane predstave voditelj Sinjskog pučkog kazališta, Željko Viculin.