Vitez Roberto Soldić slavio je sinoć protiv Psihopate

Vitežanin, MMA borac Roberto Soldić, sinoć je upisao još jednu veliku pobjedu u Somboru protiv iskusnog Crnogorca Vase Bakočevića, zvanog Psihopata, nokautom u 3 rundi.

U vrhunskom meču Soldić je odlično vodio borbu, a Bakočević je čudom preživio drugu rundu u kojoj je na podu primio žestoke batine piše bljesak.info.

Prije svega želim da se zahvalim mom timu koji je uz mene sve vrijeme, mojim trenerima i menadžeru Ivanu Dijakoviću, Sukrü Aksu, Christianu Mohru. Također se zahvaljujem braći Mihajlović koji su organizatori ove prekrasne priredbe. Što se tiče meča imao sam kontrolu i čitao što želi protivnik. Išao me je rušiti, no dobro sam se branio. Borba je bila teška, u trećoj rundi sam iz kontre middle kick uputio u njegovu jetru gdje je presudio taj udarac i tako sam pobijedio Psihopatu – kazao je Soldić.

Sretan sam zbog pobjede protiv veoma jakog protivnika, zahvaljujem se svima koji me podržavaju i pozdravljam čitatelje portala Vitez.info kao i sve svoje Vitežane poručio je ovaj skromni Vitez iz Viteza za naš portal.