VITEZ: Pronađena osoba koja je izvršila razbojstvo u kladionici

Nakon što je u petak navečer, oko 22,15 sati, Policijskoj stanici Vitez prijavljeno razbojstvo u kladionici koja se nalazi u ulici Hrvatskih branitelja u Vitezu, o prijavi su obaviještene sve policijske ophodnje, koje su blokirale uže područja oko mjesta događaja i krenule u obilazak terena kako bi pronašli izvršitelja ovog kaznenog djela.

Prema prijavi, razbojstvo je izvršeno od strane nepoznate maskirane osobe, koja je uz prijetnju vatrenim oružjem – pištoljem, od radnice kladionice otuđila određeni iznos novca iz kase.

Zahvaljujući brzoj reakciji, policijski službenici PS Vitez su u blizini pomoćnog stadiona u Vitezu pronašli i lišili slobode osobu S.H., rođen 1996. godine iz Viteza, kojega se sumnjiči za izvršenje predmetnog razbojstva. Tom prilikom kod njega je pronađena i oduzeta ladica od kase, plinski pištolj, rukavice i novac u iznosu oko 1300 KM.

U suradnji s nadležnim Tužiteljstvom protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Središnja Bosna.