VITEZ: Predstava “Ugovor” nasmijala i oduševila publiku

Ovogodišnji Dani kazališta u Vitezu nastavljeni su sjajnom komedijom “Ugovor” Gradskog kazališta mladih “Vitez”.

Odlična igra mladih kazalištaraca iz Viteza nasmijala je i zabavila publiku koja je ispunila Kazališnu dvoranu Vitez. Iako je iza viteških glumaca dvocifren broj igranja ove predstave, vrijedi istaknuti kako je premijerni nastup u predstavi “Ugovor” imala Hanka Salkić, koja se odlično snašla i pobrala simpatije publike.

Publika je snažnim i dugotrajnim pljeskom nagradila glumce za još jednu izvedbu ove vrlo duhovite komedije, a za naredni petak, 16. rujna, s početkom u 19,00 sati najavljena je predstava za djecu “Fantastični gusari”, DIS teatra iz Banja Luke.

O predstavi: “Kako se jedan sasvim običan dan na poslu može pretvoriti u noćnu moru? Nenad i Predrag su kazališni kritičari koji na svom radnom mjestu, u jednom uredu, pišu kazališne kritike, malo jedu, pjevaju, svađaju se i radno vrijeme im je gotovo. Njihova firma je dobila i novu čistačicu koja se također u poslu nađe u njihovom uredu. Pored svega, u uredu se nađe još jedna zanimljiva ličnost s još zanimljivijim ciljem.”

Predstavu je režirao i adaptirao Marko Mirković. U predstavi igraju: Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Hanka Salkić i Pavla Plavčić. Grafički dizajn radio je Borislav Sučić, a tehnička podrška je Karla Karin. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.