VITEZ: Poziv roditeljima djece koja su upisana u PROGRAM PREDŠKOLSKOG ODGOJA

Pozivaju se roditelji djece koja su upisana u PROGRAM PREDŠKOLSKOG ODGOJA u JU Dječji vrtić Vitez po pozivu od 23.09.2019.godine, da dostave liječnička uvjerenja djece koja su polaznici predškolskog programa.

Obvezni program predškolskog odgoja u 2020. školskoj godini namijenjen je djeci koja će od 1. lipnja 2020. godine navršiti šest godina života i koja nisu pohađala neku od predškolskih ustanova u godini pred polazak u školu, a upisana su u JU Dječji vrtić Vitez.

Roditelj/skrbnik dužan je odvesti dijete-polaznika neposredno pred početak Programa predškole na liječnički pregled u Dom zdravlja. Liječnički pregled obvezan je za sve polaznike koji su upisani – Program predškole u JU Dječji vrtić Vitez

Liječnička uvjerenja potrebno je dostaviti u JU Dječji vrtić Vitez do 2. ožujka 2020. godine.

PROGRAM OBVEZNOG PREDŠKOLSKOG OBRAZOVANJA I ODGOJA POČINJE OD utorka 3. ožujka 2020. godine, u periodu od 16,45 sati, kada je predviđen doček djece i roditelja u holu vrtića!

Djeca će kroz igru steći osnovno znanje i navike za uspješno uključivanje u dalje školovanje, uz iskusne odgajatelje i stručne djelatnike vrtića. Više informacija možete dobiti u prostorijama vrtića ili na kontakt broj 030 711 424.