Vitez Posavini: Humanitarna predstava “Bal lopova” GKM-a Vitez

Gradsko kazalište mladih Vitez u srijedu navečer, 21. svibnja 2014. godine izvest će predstavu “Bal lopova”, a u sklopu himanitarne akcije “Vitez Posavini”.

Cijena ulaznice bit će 5 KM, a sav prihod od ulaznica bit će iskorišten za kupovinu hrane za pomoć Posavini, koja je trenutno najviše ugrožena

Predstava “Bal lopova”, čija je premijera oduševila Vitežane koncem travnja, bit će izvedena s početkom u 20 sati, u kazališnoj dvorani Vitez.

“Bal lopova” komedija je, praćena glazbenim efektima, uz koje mladi glumci pokretom, mimikom i u konačnici glumom iznose snažnu, poruku igrajući duhovite karaktere. Svaki lik u predstavi svojom igrom doprinosi krajnjem zaključku.

Koliko jedna zaljubljenost može preokrenuti radnju u predstavi ili situaciju u svakidašnjem životu? Na koji sve način bogatstvo može utjecati na osobu i kakve su posljedice? Mladi viteški glumci u svojoj novoj predstavi pokušat će dati odgovore na ova pitanja.

Dragi Vitežani, osim što ćete imati priliku pogledati jednu odličnu predstavu pozivamo vas da kupovinom ulaznice još jednom pokažete humanost, kao i mnogo puta do sada. Vaše Gradsko kazalište mladih Vitez 🙂