VITEZ: Ovoga vikenda koncert Regine

U Vitez ovoga mjeseca stiže poznata bh. grupa Regina, koja je našu državu predstavljala na Eurosongu 2009. godine, a predvodi je Aleksandar Čović (Regina), koji je grupu i oformio 1990. godine u Sarajevu.

Koncert je najavljen za petak, 17. rujna 2022. godine s početkom od 20:oo, a održat će se na velikoj ljetnoj pozornici caffea House (nekadašnji Piano) dok će za promet biti zatvorena i obližnja ulica Kulina bana kako bi publika mogla neometano uživati u hitovima ove grupe ali i drugim iznenađenjima koje organizatori koncerta spremaju

Inače, koncert organiziraju portal viteški.ba, Udruga Volim Vitez i caffe House, a kako su kazali koncert je dar njihovim čitateljima i posjetiteljima te svim ostalim ljubiteljima dobre glazbe i zabave koje pozivaju da budu dio ovoga spektakla.

“Naša su nastojanja da na niz načina obogatimo kulturno- zabavni život u Vitezu i srednjoj Bosni, a ovim koncertom želimo zaključiti ljetnu koncertnu sezonu u Vitezu te smo sigurni da je ovaj koncert istinski dar našim sugrađanima jer će potpuno besplatno moći uživati u odličnoj svirci i drugim iznenađenjima”, kazali su iz Udruge Volim Vitez u najavi za medije.