VITEZ: Ovoga četvrtka urnebesna komedija “Pidžama za šestero”

Publika će u četvrtak, 30. rujna, u Kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 20,00 sati imati priliku pogledati novu predstavu GKM-a Vitez “Pidžama za šestero”, koja je nastala u koprodukciji s Hrvatskim kulturnim centrom Nova Bila.

Ovom predstavom nastavljaju se 13. Dani kazališta “Vitez 2021”, na kojima je do sada izvedeno 7 predstava.

Predstavu “Pidžama za šestero” režirao je Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Marca Camelottija.

Možemo li kriviti Bernarda što ima ljubavnicu Suzi koja se pretvara da je Robertova ljubavnica kako Žana ne bi znala da je ona Bernardova ljubavnica, dok je sve vrijeme Robert Žanin ljubavnik koji se pretvara da je ljubavnik od kuharice Suze kako Bernard ne bi znao da Žana ima ljubavnika, dok se Bernardova stvarna ljubavnica pretvara da je… ?! Koliko ljubavnica i ljubavnika ukupno treba biti?!

Ova urnebesna komedija vodi nas kroz labirint u kojemu se ljubavnici i ljubavnice prikivaju po cijeloj kući. Tko koga vara? Tko je prevaren, a tko vjeran? Otkrijte na premijeri!

U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević.