Vitez: “Naše dobročinstvo za njegovo djetinjstvo”

Humanitarni koncert za mladog Vitežanina Ahmeda Haskića simboličnog naziva „Naše dobročinstvo za njegovo djetinjstvo“ održat će se u srijedu, 18. svibnja 2016. godine, s početkom u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu.
U programu sudjeluju: Šaćir Ameti, Davor Badrov, Jasmin Burek, Željo Šarić, Adis Škaljo, Dunja Fazlić, Anel Čorda, Samir Alebić, Rialda, Emina Tufo, Osman Krehić, Izo Husam, Kenan Musai, Jasmin Patković, Deny Musai i Nedžad Baručija, te BZK „Preporod“ Vitez, HKD „Napredak“, podružnica Vitez, KUD „Romi“ Vitez i KK „Mladost“ Vitez.

U okviru ovog koncerta, članice Aktiva žena MIZ Vitez organiziraju i humanitarni bazar.

Cijena ulaznice je 5 KM. Ulaznice će u prodaji biti već od četvrtka, 4. 5. 2016. godine.


Ahmedu Haskiću, dječaku iz Viteza, koji je rođen 25. 4. 2007. g., nakon operacije debelog crijeva, dijagnosticiran je Burkittov limfom – no Hodgkinov limfom visokog stupnja malignosti.

Pokrenuta je akcija prikupljanja financijske pomoći za Ahmeda i njegovu obitelj, koja bi im trebala biti od pomoći u dugotrajnom procesu liječenja. U spomenute svrhe otvoren je i humanitarni broj, putem kojeg možete pomoći u liječenju ovog dječaka. Pozivom na 090 291 080 donirate 2 KM.

Vitežani, budimo humani i pomozimo Ahmedu da se ponovo igra sa svojim vršnjacima.

Izvor