Vitez: Međunarodni šahovski turnir

U povodu Dana općine, u Vitezu će se odigrati Međunarodni šahovski turnir. Turnir će se odigrati u hotelu Central, Franšizni Centar BiH, u nedjelju, 24. travnja 2016. godine, s početkom u 11 sati. Pravo sudjelovanja imaju svi šahisti iz BiH i inozemstva.

 Turnir će biti popraćen izuzetno vrijednim novčanim nagradama i poklon paketima za seniore, žene i djecu. ŠK “Vitez 2013“ po četvrti put organizira Međunarodni šahovski turnir koji privlači najbolje igrače iz regije. Na posljednja tri turnira pobijedili su dva puta velemajstor Dalibor Stojanović i jedanput velemajstor Bojan Kurajica. Za turnir vrijedi istaći da je jedan od najljepših turnira u BiH, čemu pridonosi izuzetan ambijent hotela Central.
“Poseban uspjeh šaha je što je privukao velik broj sponzora, pa se ovom prilikom zahvaljujemo našim vjernim sponzorima: Općina Vitez, Fis Vitez, CM Vitez, Kristal Vitez, Tioil doo Vitez, Šarić Commerc, Bošnjak Commerc i našem generalnom sponzoru, koji ima ogroman značaj za razvoj šaha u Vitezu i BiH – Bogner Edelstahl-u”, ističu iz u klubu.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na kontakt tel 063/465-584.