Vitez i Olimpic iskoristili prvenstvenu stanku za prijateljski ogled

Četrnaest dana nakon prvenstvenog susreta u Sarajevu (1 :0) ponovo su, sada u prijateljskom susretu u Vitezu, odmjerili snage Vitez i Olimpic. Igralo se na igralištu NK Rijeka u Vitezu, a nešto više od 200 gledatelje uživalo je u zaista lijepoj nogometnoj predstavi. Igralo se žustro, borbeno i dobro, Vitežani su bili nešto bolji u prvom poluvremenu, zasluženo su poveli s 2 : 0 golovima Dilavera i Livaje, a u završnici prvog dijela Olimpic je preko Rahmanovića , iz prve prilike koju je imao smanjio zaostatak.

 

Drugo poluvrijeme Vitez je igrao s novom jedanaestoricom igrača, dok je Olimpic u većem dijelu  drugog poluvremena nastavio igrati sa startnom postavom. To su gosti dobro iskoristili i iz tri prigode postigli dva gola, a Vitežanima nije uspjelo postići gol iako su imali šest izvrsnih prilika da to učine.

Za Vitez je u prvom poluvremenu nastupio i Vladimir Branković, ranije igrač Partizana, Zrinjskog,  moldavskog Scheriffa, Vojvodine…, novo pojačanje viteškog premijerligaša. Pokazao je da je riječ o vrsnom nogometašu, a i nekolicina igrača koji su do sada imali manju minutažu, igrali su vrlo dobro i „poručili“ treneru Plavčiću da na njih može ozbiljno računati u narednim susretima, pa i u subotnjem susretu s Veležom u Mostaru.

NK Vitez- FK Olimpic 2:3 (2:1)

VITEZ; Sportski kompleks NK Rijeka. Gledatelja 200. Sudac: Danijel Bojo (Kiseljak)

 Strijelci: 1.0 Dilaver (20), 2:0 Livaja (27.), 2 : 1 Rahmanović (37), 2 : 2 Muharemović (52.),  2 : 3 Dragoje (72.).

NK VITEZ: Perković, Jurčević, Brekalo, Hasanović, Branković, Mišić, Jurić, Kožulj, Šišić, Dilaver, Livaja (Prvo poluvrijeme).

Živković, D. Šantić, Imamović, Alić, Pranjković, Dedić, Badrov, J. Šantić, Vidović, Čubrilo, Livančić (Drugo poluvrijeme). 

FK OLIMPIC: Hamzić, Rizvanović, Merajlić, Dragpje, Stubičan, Muharemović, Durić, Odović, Rahmanović, Kokot, Kopić.

Još su igrali: Mujezinović, Lakota, Ferizović, Karamarko, Hadžikadunić, Aganspahić, Bibić, Smajić, Šehović.

Zvonimir Čilić/ VLM