VITEZ: Hit predstava “Taximetar” večeras na kazališnim danima

Kazališni dani u Vitezu večeras se nastavljaju predstavom “Taximetar”. Predstava će biti odigrana u Kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 20,00 sati. 

Predstava “Taximetar”, rađena je u koprodukciji GKM Vitez i Hrvatskog kazališta Travnik, a oduševljava publiku gdje god se igra. U predstavi igraju profesionalni glumci, Matej Baškarad i Marko Mirković.

O predstavi “Taximetar: Roman je taksista u drugom poluvremenu svog života koji je potonuo u prosjek. Njegov život uzburka “nužna reforma taxi sustava” te niz događaja iz prošlosti. Život u taksiju, upoznavanje raznih profila ljudi te suočavanje sa surovom realnošću Romana prisilili na preispitivanje vlastitog života i životnih odluka. Publiku očekuje niz zaplete i komičnih situacija dok se u Romanovom taksiju vozi mnoštvo različitih karaktera, od konceptualnog umjetnika preko tajanstvene dame koja to nije, novopečenog japija i bivšeg pankera, neiskusnog svećenika, pasioniranog demonstranta, starog, usamljenog profesora marksizma te drugih likova kroz koje se zrcale problemi i frustracije vremena u kojem živimo. 

Publiku u subotu, s početkom u 20,00 sati, očekuje predstava za djecu “Palata smijeha”, u izvedbi DIS teatra iz Banja Luke.