Vitez domaćin državnog prvenstva za najmlađe kadete u stolnom tenisu

Sutra će se, u subotu 20.5., u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu, održati državno prvenstvo Bosne i Hercegovine za najmlađe kadete, igrače do 11 godina. STK “CM” Vitez će predstavljati neki od najtalentiranijih mladih stolnotenisača zemlje.

Na čelu tima je Luka Sučić, trenutno prvoplasirani na ljestvici najboljih najmlađih kadeta u Bosni i Hercegovini. Sučić je impresionirao svojim izvanrednim rezultatima i strašću za stolnim tenisom, te će biti glavna nada kluba u ovom natjecanju. Pored njega, u timu će se također natjecati Dragan Kuzmanović, koji ima izvanrednu tehniku i snagu igre. Tu su i dvojica debitanta, Luka Matijanić i Teo Lovrenović, koji će se na ovom turniru suočiti s izazovom svojeg prvog službenog natjecanja.

Pozivamo sve zaljubljenike u stolni tenis da dođu sutra i podrže naše najmlađe članove na njihovom putu prema vrhu. Turnir započinje u 10 sati, a iz STK “CM” Vitez najavljuju da će gledatelji imati priliku uživati u sjajnim mečevima.

Dođite sutra u Gradsku sportsku dvoranu u Vitezu i podržite mladu stolnotenisku ekipu iz Viteza koja će se hrabro boriti za uspjeh na državnom prvenstvu.