Vitez domaćin 18. Dana planinara Planinarskog saveza Herceg Bosne

Dani planinara Planinarskog saveza Herceg Bosne, osamnaesti po redu, bit će održani tijekom subote i nedjelje, 23. i 24. Kolovoza, u Vitezu, kod planinarskog doma u Zaselju.

Uz predviđeno pješačenje, u pratnji vodiča iz HPD Vitez, ovogodišnje Dane planinara obogatit će i različite igre, sportske aktivnosti i neizostavno druženje uz logorsku vatru.

Za prijavljena planinarska društva, osigurani su i obroci, a osvježavajuća pića prodavat će se po popularnim cijenama, najavili su organizatori.

„Ovo je prigoda da se brojnim planinarima pridruže i građani Viteza i okolice, ali i iz susjednih općina i ugodno, uz glazbu uživo, provedu vikend koji je pred nama. Veselimo se susretu s dragim prijateljima“, naglasili su u priopćenju za javnost iz HPD “Vitez”.

Organizatori su pozvali potencijalne sponzore i donatore da se jave na kontakt telefone 063/333-331 i 063/697-306 ili putem e-maila hpd.vitez@gmail.com kako bi svojim doprinosom pomogli održavanje manifestacije, koja će, prema najavi, okupiti oko tisuću planinara iz BiH i zemalja regije.