VITEZ: Danas Javna tribina na temu “Rano otkrivanje karcinoma dojke”

Javna tribina o ranom otkrivanju karcinoma dojke bit će održana danas, u 16,30 sati, u prostorijama poduzeća Frizerland u Vitezu, a realizira se zahvaljujući suradnji ovog poduzeća i Udruge građana “Svjetlo” iz Viteza.

Javna tribina dio je programa obilježavanja “Roze vrpce”, a o važnosti ranog otkrivanja karcinoma dojke govorit će predavači:
-Prim. dr. Harun Drljević i
-Doc. dr. sc. Klementina Nuk-Vuković – psihologinja.

Osim podrške, koju Frizerland pruža Udruzi “Svjetlo”, ovo poduzeće realizira i “Think Pink”, humanitarnu akciju, u kojoj možete sudjelovati do 31.10.2021. i to na dva načina:

– Kupovinom bilo kojeg modela Olivia Garden i/ili Wet Brush četke, a od svakog kupljenog modela 1 KM bit će izdvojena za pomoć novooperiranim ženama;

Novčanom donacijom u za to predviđene kutije postavljene na pultovima u njihovim poslovnicama u Vitezu, Sarajevu (Importanne centar), Tuzli, te u Frizerlandovoj franšizi u Zenici.

U centralnoj poslovnici u Vitezu možete pronaći i mini paketiće/odabrane artikle pri čemu sami „birate“ cijenu paketića/ odabranog artikla, a iznos će također biti doniran u istu humanitarnu svrhu.

“Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, ali i onima koji će tek sudjelovati u našoj Think Pink humanitarnoj akciji”, poručili su iz Frizerlanda.

(Radio Vitez)

Prethodni članakPočeo IT Reboot – prvi IT sajam u KSB
Sljedeći članakPostani bike vodič: Turistička zajednica SBK/KSB i Agencija REZ vas pozivaju na obuku