VITEZ: “Čarobnjak iz Oza” večeras u dva termina – u 18,00 i u 20,00 sati

Mladi busovački kazalištarci u Kazališnoj dvorani u Vitezu odigrat će predstavu “Čarobnjak iz Oza”, u PETAK, 7. kolovoza, s početkom u 20 sati, čime se završavaju 5. Dani hrvatskog kazališta u Vitezu. Riječ je o predstavi koja je nastala kao plod partnerstva Gradskog kazališta mladih Vitez i Udruge “Uzor” iz Busovače.

Prvotno.je predviđeno da predstava bude odigrana samo u 20 sati, ali zbog povećanog interesa gledatelja, a uvjetovano brojem posjetitelja u zatvorenom prostoru zbog epidemioloških mjera, odlučeno je kako će ipak biti dva igranja.

Prvo igranje će tako biti u 18 sati, a drugo igranje u 20 sati. Svoje mjesto možete rezervirati na brojeve: 063 335 334 i 064 44 51 708.

“Čarobnjak iz Oza” avanturistička je priča koja nas vodi u čarobnu zemlju Žvakača. Mnogo neobičnih stvorenja, boja, osjećaja, prepreka i životnih lekcija nalazi se na ovim bajkovitim proplancima. Djevojčica Dorothy sasvim se nenadano zatekla u zemlji Žvakača i žarko se želi vratiti kući. Put do kuće može biti nezaboravna avantura ispunjena velikim životnim spoznajama i neobičnim prijateljstvom sa Strašilom, Lavicom i Limenkom. Ova klasična priča zagrijat će srca kako mladih tako i svih odraslih svojim duhom fantazije isprepletene mističnošću. Poruka koju predstava nosi zasigurno je vezana za svakidašnje životne prepreke. Dobro nam došli!, poručuju iz GKM-a Vitez.

U predstavi igraju: Ajna Kurtodža, Vedran Batinić, Katarina Laštro, Nadine Vuleta, Nera Akrap, Patricija Ćosić, Dunja Milinović, Iva Subašić, Mia Vujica, Bojana Bošnjak, Doris Ćosić, Petra Golub i Nika Franc.

Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Lymana Franka Bauma. Tehnička potpora je Nikola Lujić, a izvršni producenti predstave su Dario Plavčić, Ivan Sajević i Bojan Petrović. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić.

Zbog propisanih mjera i naredbi nadležnih institucija, a vezano za zdravstvenu situaciju uzrokovanu virusom COVID-19, na predstavi je broj mjesta ograničen.

“Prilikom dolaska na predstavu potrebno je imati masku za lice te se pridržavati svih propisanih mjera i naredbi nadležnih institucija”, poručili su iz Gradskog kazališta mladih Vitez.

Prethodni članakPriče poznatih o Sarajevu otkrivaju: Svi smo mi iz istog filma
Sljedeći članakBolnicama u SBŽ-u prijeti kolaps ukoliko se nastavi rast broja zaraženih