Viteško poduzeće Bet-Live darivalo je učenike OŠ Bila

Veoma uspješna vitešku poduzeće „Bet-Live“, u petak 10. ožujka obradovala je učenike i djelatnike OŠ “Bila“ s veoma vrijednom donacijom.

U razgovoru s ravnateljem škole, gospodinom Vinkom Bošnjakom, došlo se do saznanja da bi od velike koristi svim učenicima bila nabavka računala i TV uređaja, jer za nabavku takve opreme škola nije u mogućnosti izdvojiti sredstva.

Informatičko opismenjavanje u obrazovanju učenika veoma je bitno ali škola nije u mogućnosti da ispuni taj dio nastavnog plana, jer je oprema koju trenutno koriste dotrajala i skoro neuporabljiva.

Stoga je podzueće “Bet-live” s namjerom da bar dijelom pomogne u održavanju nastave i informatičkoj edukaciji učenika, donirala deset računala, a isto tako za lakše praćenje nastavnog programa iz ostalih premeta, donirano je deset TV uređaja koji će biti postavljeni u svim učionicama.

Ovu vrijednu donaciju, ravnatelju škole godspodinu Vinku Bošnjaku predala je djelatnica tvrtke „ Bet-Live, gospođa Maja Krišto-Gudelj. Ravnatelj škole se u osobno ime te u ime svih učenika i djelatnika škole zahvalio na ovo vrijednoj donaciji, te izrazio nadu i za buduću suradnju, na obostrano zadovoljstvo.

Prethodni članakBiH treća po nezaposlenosti: Od nas bolji Afganistan, Kenija, Gvajana
Sljedeći članakDesetkovani na meč s Olimpikom