Viteške “Šmizle” oduševile Ljubušake

U sklopu programa proslave Dana općine Ljubuški odigrana je predstava “Šmizle”. Radi se o fenomenalnoj predstavi Gradskog kazališta mladih Vitez koja puni kazališne dvorane i oduševljava publiku gdje god se pojavi. Koliko je ova predstava kvalitetna, govori činjenica da je u hotelu Bigeste svojim 80. igranjem oduševila brojne posjetitelje koji su je došli vidjeti piše ljportal.com.

Prekrasan vikend u Ljubuškom sa sjajnim ljudima. Istinski smo uživali u svakom trenutku, a posebno nam je zadovoljstvo bilo nastupiti u sklopu proslave Dana općine Ljubuški. Domaćini predvođeni načelnikom Nevenkom Barbarićem i predsjednikom OV Ljubuški Tihomirom Kvesićem pazili su nas tijekom protekla dva dana kao “malo vode na dlanu” i potrudili se ispuniti nam svaku želju. Hvala Vedranu Markotiću, Mladenu Bebeku i Ani Bubalo, koji su bili među dragim domaćinima, kao i divnoj publici i svima koji su doprinijeli da se osjećamo fenomenalno poručili su iz GKM Vitez.

Fenomenalna predstava “Šmizle” oduševila Ljubušake

„Naše Gradsko kazalište mladih Vitez nije previše staro, postojimo trinaest godina i kroz te godine više od 500 mladih ljudi je prošlo kroz kazalište i trenutno imamo troje profesionalnih glumaca i nekoliko mladih koji su potekli iz našeg kazališta, a sada se nalaze na akademiji. Danas smo u Ljubuškom načeli jednu lijepu temu i ja vjerujem da ćemo je realizirati. Mi se stavljamo na raspolaganje da iskoristite našu pomoć i ponudu da im budemo priruci prilikom stvaranja jednog dana kazališta u Ljubuškom. Mislim da će to biti jedna lijepa priča. Ljubuški, hvala vam prekrasni ste bili“, kazao je Ivan Sajević, voditelj i utemeljitelj GKM Vitez te iskoristio priliku čestitati Ljubušacima Dan općine i zahvaliti dvojici prijatelja, načelniku Nevenku Barbariću i predsjedniku Općinskog vijeća Tihomiru Kvesiću na pozivu i na svemu lijepom što su doživjeli u Ljubuškom.

Šmizle u Ljubuškom

Posted by Gradsko kazalište mladih Vitez on Subota, 16. Februar 2019.