Viteške “Šmizle” još jednom napunile dvoranu i oduševile publiku

GKM

Najigranija predstava Gradskog kazališta mladih Vitez, popularne “Šmizle”, po deveti put su napunile Kazališnu dvoranu Vitez, a ovo je ujedno i 86. izvedba ove predstave viteških kazalištaraca.

“Šmizle” su poput vina, što starije, sve su bolje. To se potvrdilo i na igranju ove predstave proteklog vikenda, kada su ponovno oduševile publiku u Kazališnoj dvorani Vitez. Tijekom cijele predstave dvoranom se prolamao smijeh publike, a na sceni je sve prštalo od energije koju su “Šmizle” prenijele i na publiku.

Dugotrajni i gromoglasan pljesak publike nekoliko je puta vraćao glumce na bis, a na koncu je i ansambl predstave zapljeskao publici. Uz zahvalu publici iz GKM-a Vitez su naglasili kako je sljedećg tjedna peti rođendan predstave Šmizle, koja je imala svoju premijeru 11. listopada 2014. godine. Nakon toga čestitke su uputili i dugogodišnjem članu kazališta Franku Brali, te zajedno s publikom otpjevali mu rođendansku pjesmu.

U predstavi su igrali Berna Mišković, Ana Maros, Ivona Matošević, Mirna Matković, Elena Stojak, Franka Matić i Petar Pejović. Predstavu je po tekstu Miroljuba Nedovića režirao Bruno Grebenar, a izvršni producent je Ivan Sajević.