Viteška policija razriješila još dvije krađe i jedno krivotvorenje

altTijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 7 kaznenih djela, a evidentirana su 3 narušavanja javnog reda i mira.

Dogodilo se 13 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima su 2 osobe ozlijeđene. Iz prometa je isključeno 5 vozila i jedan vozač, priopćeno je iz MUP-a KSB.

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez su rasvijetlili kazneno djelo krađe kozmetičkih proizvoda, počinjeno 5.3. 2012. godine u trgovini „Pomino” u mjestu Stara Bila, općina Vitez. Počinitelj navedenog kaznenog djela je A.H. iz Sarajeva. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez su rasvijetlili kazneno djelo krađe kozmetičkih proizvoda, počinjeno 15.2. 2012. godine u trgovini „DM” u Vitezu. Počinitelji navedenog kaznenog djela su: M.M., B.Š. i E.K., svi iz Sarajeva. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez su rasvijetlili kazneno djelo krivotvorenja isprave na uplatno prodajnom mjestu zastupnika lutrije BiH „Aurošped” d.o.o. Vitez u PC FIS u Vitezu, počinjeno 17.2. 2012. godine. Počinitelj navedenog kaznenog djela je H.V. iz Viteza. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.