Viteška policija razotkrila počinitelja dva kaznena djela

U protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 10 kaznenih djela, a evidentirano je 5 narušavanja javnog reda i mira.Dogodila se jedna prometna nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Iz prometa je isključeno 7 vozila i 2 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez rasvijetlili su kazneno djelo oštećenje tuđe stvari, počinjeno 25. ožujka 2012. godine, na štetu Renate T. iz Viteza, te kazneno djelo oštećenje tuđe stvari, počinjeno 15. travnja 2012. godine, na štetu Enela G. iz Viteza. Počinitelj navedenog kaznenog djela je A.O. iz Viteza. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji policije Policijske stanice Travnik rasvijetlili su kazneno djelo krađe, počinjeno u noći 7/8. lipnja 2012. godine, na štetu poduzeća „Gradih” d.o.o. Travnik. Počinitelji navedenog kaznenog djela su S. V. iz Sarajeva i E.M. iz Travnika. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje

Istražitelji policije Policijske stanice Travnik rasvijetlili su i kazneno djelo krađe, počinjeno 6. veljače 2012. godine, na štetu Emina M. iz Travnika. Počinitelj navedenog kaznenog djela je M.M. iz Travnika. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.