Viteška policija pronašla ukradeni Renault

Proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljena su 22 kaznena djela i 9 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, a na prometnicama je registrirano 18 nezgoda, u kojima su 3 osobe zadobile teže, a 6 osoba lakše ozljede, stoji u priopćenju iz srednjobosankoga
MUP-a.

U nedjelju, 21. travnja, Policijskoj stanici Vitez obratio se B.M. iz Novog Travnika i prijavio da je u Staroj Biloj ukradeno osobno vozilo “renault clio”. Nedugo nakon prijave pripadici Policijske stanice Vitez pronašli su to vozilo u mjestu Mali Mošunj na području općine Vitez i vratili ga vlasniku.

U subotu, 20. travnja, Policijskoj stanici Novi Travnik obratila se T.K., predsjednica Planinarskog društva “KUK”- Novi Travnik i prijavila da je u zadnjih sedam dana provaljeno u objekt toga društva koji se nalazi u Bučićima na području općine Novi Travnik.

Kako je navedeno u prijavi, iz spomenutog objekta odneseni su agregat, mješalica za malter i veća količina građevinskog materijala. Oćevid je obavljen, a istraga je u tijeku, navodi se u priopćenju iz MUP-a Srednjobosasnke županije.