Visoka pobjeda nogometaša Viteza u prijateljskoj utakmici na Rijeci

Nogometaši Viteza, federalnog prvoligaša i Rijeke, županijskog ligaša iz Viteza danas su odigrali prijateljsku utakmicu na stadionu Rijeka, pred stotinjak gledatelja.

Utakmica je odigrana po dosta teškom i sparnom vremenu, ali na prekrasnom travnjaku NK „Rijeka”, na kojemu se niz godina pripremaju hrvatski prvoligaši.

Utakmica je odigrana prvenstveno zbog igrača Viteza, posebno onih koji igraju manju minutažu u prvenstvenim ogledima, ali i kako bi trener Plavčić odlučio na koga sve može računati u narednim susretima, jer nekoliko standardnih prvotimaca ima probleme sa žutim kartonima ili povredama. Ova utakmica poslužila je i kao odlična uvertira pred susret s Radničkim u Lukavcu.

Utakmica je završila visokom pobjedom Viteza, 7:1 (2:0), a ponajbolji na terenu bio je Pejić koji je utakmicu završio s dva pogotka te jednom asistencijom. Pogodak za Rijeku postigao je Vidović, a za Vitez je poentirao i Livaja. Vrijedi i istaknuti i raspoložene juniore Viteza, koji su u drugome poluvremenu unijeli dosta živosti i podigli intenzitet igre. Dva pogotka postigao je sedamnaestogodišnji Grebenar, dodavši i dvije asistencije, dva pogotka ubilježio je i Livančić, dok su Jurčević, Križanac, Garić, Petrović, Radeljić, Stojak i mladi vratar Kurevija također ispunili želje i očekivanja trenera Plavćića, te pokazali kako će stručni stožer Viteza u skorijoj budućnosti sasvim sigurno računati na njih.

M.K. / vitez.info