Visočanin kupio svu Nutellu od UNO BiH za 4,5 KM po tegli

Rambo Huseinović iz Visokog kupio je svu Nutellu od Uprave za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine po cijeni od 4,5 KM po staklenki, a koju kasnije može prodati u svom “Market Stop Shopu” po dvostrukoj cijeni.

Uprava za oporezivanje oporezivanje BiH je prodavala oko dvije tisuće staklenki ovog kremastog namaza kojem bi trebao u kolovozu isteći rok. Kako piše ATV, na izravnu prodaju došao je Rambo Huseinović iz Visokog čija ponuda od 9.175 KM je odmah prihvaćena. On sam navodi da bi ga kupovina ovoliko staklenki Nutelle koštala najmanje 14 do 15 tisuća KM.

U skladište UNO u Zalužanima, Nutela je dospjela kao carinska zapljena carinika jer pošiljka nije imala dokumenta o podijetlu, točnije, gdje je kupljena i kako je plaćena. Takvu robu je moguće prodavati ukoliko su okončani svi postupci u sudovima. Međutim, moguće ju je prodati iako proces nije završen ukoliko robi ističe rok trajanja ili je riječ o nekoj lako kvarljivoj robi.

Osim Nutelle, u skladištu UNO mogu se naći automobili, bijela tehnika, automobilske gume, obuća, gazirani napitci, slatkiši i slično, a sve će to jednog dana doći na red za prodaju.