Vikend za pamćenje za ŠN Kolibrići

Proteklog vikenda po tko zna koji put ove godine su briljirali mališani iz škole nogometa Kolibrići NK Rijeka iz Viteza.

 Jedna zasigurno od najaktivnijih škola nogometa je nastupala na dva izuzetno kvalitetna dječja nogometna turnira te u Vitez donijela zlatne i srebrene medalje. U subotu su članovi selekcije 2011.godište suvereno i bez poraza osvojili titulu pobjednika V Ciciban kupa koji se održavao povodom dana općine Donji Vakuf.

U konkurenciji 12 ekipa Kolibrići su pokazali daleko najviše te se sasvim zasluženo popeli na najvišu stepenicu na pobjedničkom postolju okićeni zlatnim medaljama. U finalnoj utakmici Kolibrići su slavili rezultatom 3-0 protiv vršnjaka AN Vrbas iz G.Vakufa – Uskoplja.

Najboljim igračem turnira je proglašen Andreas Sučić, član Kolibrića. Već u nedjelju selekcija 2009.godište je oduševila svojim igrama i fantastičnim prezentacijama na IV Memorijalnom turniru Bakir Sirčo koji se održavao u Zenici.

 Mališani iz Viteza su poklekli tek u ravnopravnoj finalnoj utakmici protiv vršnjaka ŠF Tempo sport iz Zenice te na kraju zauzeli odlično drugo mjesto zašto su nagrađeni srebrenim medaljama.

Vikend za pamćenje su upotpunile selekcije cicibana (2009/10) i pjetlića (2011/12) koji su proteklog vikenda odigrale utakmice IV kola omladinske lige sa vršnjacima ŠF Sportiko iz Fojnice te slavile uvjerljive pobjede rezultatom 5-0 (cicibani) te 11-1 (pjetlići).

Nakon četiri odigrana kola omladinske lige obe selekcije ove škole nogometa se nalaze na prvom mjestu na tablici sa maksimalnih 12 bodova te impresivnom i nestvarnom gol razlikom 21-0 (cicibani) i 30-1 (pjetlići).