VIDEO: Veličanstvena proslava 18. rođendana Torcide Vitez

Veličanstvena je bila proslava 18. rođendana Torcide Vitez, koja je održana sinoć u našem gradu.

Spektakularan i još uvijek u Vitezu, ali zasigurno i u Središnjoj Bosni, neviđen vatromet u potpunosti je I na najljepši način zaokružio cjelodnevni sjajnu atmosferu I šušur koji je vladao ulicama Viteza, a posebno u blizini Kluba navijača Hajduka “Torcida” Vitez.

Viteška Torcida, najbrojnija, najorganiziranija i najstarija navijačka skupina u Vitezu, u srijedu, 1. rujna ove godine napunila je 18 godina. Iako su brojni Vitežani privrženi “biloj boji” od kad je Hajduka, a Torcida najstarija navijačka skupina u Europi, Klub navijača Hajduka “Torcida” Vitez službeno je osnovan 1. rujna 2003. godine.

Torcida Vitez je puno puta pokazala svoju neizmjernu ljubav prema Hajduku iz Splita, a tomu svjedoči nekoliko lijepih grafita koji su posvećeni upravo omiljenom klubu većine Vitežana. Proslava 70 godina postojanja Torcide bila je uistinu fenomenalna, ali sinoćnja večer zasigurno će ostati još dugo u sjećanju svim ljubiteljima “bile boje”, kako u Vitezu tako i u Središnjoj Bosni.

Osim velikog broja Vitežana proslavu su dodatno uveličali brojni pripadnici Torcide iz Središnja Bosne, a viteška Torcida je svima osigurala besplatan roštilj i piće.

Tijekom večeri portal Vitez.info ekskluzivno će objaviti cjelokupan video vatrometa, a do tada donosimo jednu od brojnih snimki. Uživajte!