VIDEO: Večeras u 19 sati online izvedba predstave “Put po svijetu” GKM-a VItez

Predstava Gradskog kazališta mladih Vitez “Put po svijetu” večeras će biti prikazana u online izdanju. Predstavu možete pogledati s početkom u 19,00 sati.

Predstava “Put po svijetu” GKM Vitez osvojila je mnoga dječja srca. Predstava je namijenjena za djecu školskog uzrasta, ali svakako i svi ostali mofu uživati u ovom avanturističkom kazališnom činu.

Putovali biste, ali ne znate kamo?! Ne znate kako?! Ne znate s kim?! Onda svakako večeras sa svojim mališanima pogledajte novu uzbudljivu teatarsku putešestviju Gradskog kazališta mladih Vitez.

Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta preputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.
Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić.

Prethodni članakNa svjetskom tržištu padaju cijene građevinskog materijala, što je s BiH?!
Sljedeći članakVIDEO: “Od krava i mlijeka se može pristojno živjeti”