VIDEO: Umjetne pčele puštene na svoj prvi let!

Upućeni u ovu tematiku zaključuju da se elita priprema za umjetni planet s umjetnim bićima u kojemu je Božje biće suvišno i u potpunosti degradirano.

Stvoreni su robotski i potpuno umjetni insekti koji su prema dostupnim informacijama pušteni na svoj prvi let. I ovo nije senazacionalizam već stvarnost na kojoj se radilo dugi niz godina. Prema tvorcima pčele nazvane “Robobees”: “demonstracije prvog kontroliranog leta ove umjetne životinje rezultat su mukotrpnog rada koji je trajao cijelo desetljeće. Pola veličine spajalice, a koji teži manje od desetine grama, ovaj robot inspiriran je anatomijom muhe sa submilimetarskim anatomskim razmjerima sa dva sićušna zakrilca, tako da je ovo umjetno stvoreno biće gotovo neprimjetno jer može zamahnuti krilcima čak 120 puta u sekundi.”

Tvorci ove pčele govore kao da se hvale svojim neprimjetnim oružjem s kojim kasnije mogu što god žele, pa i u, najstrašnijem scenariju, neprimjetno ubijati. “Sve više rašireno korištenje pesticida uzrokovalo je izumiranje pčela pa smo smislili način kako ćemo to spriječiti”, govore stručnjaci Harvardske škole inžinjerstva i primjenjenih znanosti koji su u suradnji s katedrom organizmičko evolucijske biologije Sveučilišta u Northeasternu stvorili ove pčele, ili bolje rečeno umjetne tvorevine sumnjivih namjera. Kako oni tvrde, ove pčele/automati služiti će za mnoštvo stvari; samostalno i umjetno oprašivanje (njima ne smetaju pesticidi), “opasna” istraživanja, vojni nadzor? Klimatski nadzor, praćenje prometa.. To su samo neke od navedenih značajki.

Greenpeace je čak dao propagandnu izjavu u kojoj tvrdi da su umjetne pčele puno bolje od prirodnih, pa se postavlja pitanje hoće li se nekad u budućnosti zaključiti da je umjetni čovjek puno bolji od prirodnog, Božjeg stvorenja. Naravno da su ove pčele bolje onima koji iza ove propagandne retorike zapravo stvaraju, mini oružje, odnosno pčele ubojice koje su toliko male i neprimjetne da se ljudskim okom ne mogu zapaziti, što je zastrašujuće, jer zapravo čovjek ne može znati leti li to biće u ovom trenutku oko njega.
To biće, kontrolirano iz nama neznanog jednog kontrolnog centra, osim same kontrole poslužit će prema nekim izvorima i za rat protiv čovjeka (jer da su zaista željeli spriječiti umiranje pčela mogli su zabraniti korištenje pesticida, a ne stvarati umjetne pčele, iz tog nadasve humanog razloga). Oprašivanje ljudskih bića nano virusima i ubijanje ljudskih bića, ovim neprimjetnim milimetarskim umjetno stvorenim bićima biti će uvelike olakšano jer ako nešto poput ovog oružja ne možemo vidjeti, ne možemo ni zaključivati ni suditi. Upućeni u ovu tematiku zaključuju da se elita priprema za umjetni planet s umjetnim bićima u kojemu je Božje biće suvišno i u potpunosti degradirano.

Pogledajte propagandni video Greenpeaca koji pčele ubojice prikazuje u idiličnom svijetlu iluzorne stvarnosti!