VIDEO: U stravičnoj prometnoj nesreći poginula trojica navijača BiH

Trojica navijača Bosne i Hercegovine (BiH), koji su jutros poginuli u prometnoj nesreći vraćajući se s utakmice u Litvi, koja se dogodila u poljskom gradu Lomža udaljenom 150 kilometara od Varšave, su iz Unsko-sanske županije (USŽ).

Potvrđeno je to Ministarstvu unutarnjih poslova (MUP) USŽ-a od Veleposlanstva BiH u Poljskoj. Dvojica poginulih su iz Velike Kladuše, a jedan iz Bosanske Krupe, podaci su Županijskog MUP-a, kojim trenutno raspolažu.

U automobilu su, bila četvorica mladića, od kojih je jedan povrijeđen i smješten u bolnicu u Lomži. Podatke o njemu u MUP-u nisu imali. Prema pisanju poljskih medija, poginuli mladići su imali 23, 25 i 27 godina, dok je povrijeđeni mladić 26-godišnjak.

Neslužbeno se doznaje da su poginuli Hasib Mahmić, Vildan Pehlić i Almir Kasumović, a povrijeđen Adi Ćoralić.

Veleposlanica BiH u Republici Poljskoj Koviljka Špirić je po primitku obavijesti stupila u kontakt s obitelji smrtno stradalih i ozlijeđenog državljanina BiH te je u stalnom kontaktu s njima.

Ministarstvo vanjskih poslova BiH bit će na raspolaganju obiteljima poginulih bh. državljanina, kao i povrijeđenom bh. državljaninu za svu potrebnu pomoć, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

 

{youtube}4P4O0y6QhI0{/youtube}